Naše usluge

Home / Naše usluge

Pod pojmom konsalting usluge podrazumeva se naočit i sveobuhvatan pristup rešavanja nastalog poslovnog problema klijenata. Početna tačka kompanije Info Point doo podrazumeva razumevanje ciljeva Vaše kompanije i okruženja u kome radite.

Za rešavanje nastalog poslovnog problema, odnosno pronalaženje najboljeg rešenja za klijenta neophodno je uraditi detaljnu studiju slučaja i analizu uzroka, i u skladu sa zaključcima, iskustvom i stvarnim mogućnostima pronalazimo najbolja rešenja za naše klijente.

Koristeći naše usluge konsaltinga, povećaćete efektivnost vaših poslovnih procesa, u vođenjem najnovijih ideja. Naši menadžeri sa značajnim iskustvom profesionalno analiziraju Vaše trenutne procedure i pružaju Vam najbolja rešenja. Naša početna tačka je razumevanje ciljeva Vaše kompanije i u kakvom okruženju radite.

Pružamo Vam korisne savete čiju uspešnost merimo Vašim budućim poslovnim uspesima.

Za nas je svaki slučaj drugačiji, i ne postoji rešenje „jedan pristup odgovara svima“. Pružamo kompletnu uslugu pravnim licima u smanjenju od poslovnih rizika kojima su izloženi, počevši od identifikovanja profila rizika kompanije, preko kreiranja predloga rešenja do same realizacije.

Poslovna mreža
Poslovna mreža
checkpoint.rs

Checkpoint portal je zbirka javno dostupnih informacija koja vam pruža mogućnost da na jednom mestu saznate sve ključne informacije. Portal Vam daje mogućnost da proverite osobe, sudske sporove, imovinu, poslovanje....

Saznaj više
Monitoring
Monitoring
Monitoring

Sve što je bitno u poslovanju su prave informacije u pravo vreme. Monitoring Vas svakodnevno informiše o važnim promenama izabranih kompanija.

Saznaj više
Najbolji preduzetnik
Najbolji preduzetnik
SERTIFIKAT NAJBOLJI PREDUZETNIK

Biti nosioc sertifikata najbolji preduzetnik jedno je od retkih priznanja kojim firme dokazuju svojim potencijalnim partnerima da su odgovorna i kvalitetno vođena firma sa kojom treba poslovati.

Saznaj više
API
Boniteti.me
API
(Web Servisi)

U programiranju, interfejs za programiranje (application programming intercace API) je skup definicija, protokola i alata za izradu softvera i aplikacija.

Saznaj više

Budite u toku!

Prijavite se na našu mail listu da bi ste dobijali blagovremena obavještenja o novinama u našoj kompaniji!